(014) 3399 400

Uutisia

Nyt voit varata ajan hammaslääkärille tai suuhygienistille kätevästi suoraan netistä silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Kun käytät nettiajanvarausta ensimmäistä kertaa, syötä perustietosi ja kirjaudu painikkeella 'Uusi varaaja'. Seuraavilla kerroilla pääset kirjautumaan syöttämällä nimesi ja henkilötunnuksesi.

Ajanvaraus erikoishammaslääkäreille tuttuun tapaan puhelimitse tai vastaanotolla.

Jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhteyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi. Vastaanoton potilasasiamiehenä toimii Katja Pakarinen. Teillä on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian selvittäminen vapaamuotoisesti ei tuota tulosta. Lisätietoa Aluehallintoviraston sivuilta.

Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Päivitimme sivujamme kesällä 2015. Uudet sivut huomioivat käytettävän selailulaitteen koon ja mukautuvat niin kännykän, tabletin kuin tietokoneenkin näytölle.

 

Voit saada korvausta hammaslääkärin tekemästä suun ja hampaiden tutkimuksesta enintään 20 minuuttia kestävältä toimenpiteeltä kerran joka toinen kalenterivuosi.