(014) 3399 400

Palvelut

Iloa terveistä hampaista tarjoaa nuorekas, ammattitaitoinen henkilökunta. Nykyaikaisella vastaanotollamme perushammashoidon lisäksi erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut.

 • Hammashoito
  Hammashoito

  Yhdistelmämuovi on hampaanvärinen vaalea paikkamateriaali.

  Lue lisää...
 • Suuhygienistipalvelut
  Suuhygienistipalvelut

  Suuhygienistillä on tärkeä osa hampaiston kokonaishoidossa. Hammassairauksien ennaltaehkäisy on asiakkaalle miellyttävämpää ja halvempaa kuin jo syntyneiden vaurioiden korjaaminen.

  Lue lisää...
 • Protetiikka
  Protetiikka

  Kun suuhun valmistetaan erilaisia rakenteita korvaamaan yhtä tai useampaa puuttuvaa hammasta, puhutaan protetiikasta. Proteettisia ratkaisuja on kahta pääluokkaa: irrotettavia ja kiinteitä.

  Lue lisää...
 • Suukirurgia
  Suukirurgia

  Tyypillinen suukirurginen toimenpide on hampaan poisto leikkaamalla. Hammas tai sen juuri joudutaan poistamaan leikkaamalla silloin, kun se sijaitsee luun sisällä tai limakalvon alla niin, ettei sitä voida poistaa tavanomaisella tavalla.

  Lue lisää...
 • Keinojuuret
  Keinojuuret

  Keinojuurella eli implantilla korvataan puuttuvan hampaan juuri. Se asennetaan leukaluuhun ja sen varaan rakennetaan puuttuva hammas. Myös silta tai kokoproteesi voidaan kiinnittää keinojuurien varaan.

  Lue lisää...
 • Esteettinen hoito
  Esteettinen hoito

  Hampaat voivat olla luonnostaan kellertävät tai niissä voi olla iän mukanaan tuomaa tummentumista. Hampaan pinnassa olevat värjäytymät lähtevät hammaslääkärin tai suuhygienistin tekemällä perusteellisella puhdistuksella.

   

  Lue lisää...
 • Työpaikkahammashuolto
  Työpaikkahammashuolto

  Yrityksen työterveydenhuoltoon on mahdollista lisätä hammashoito. Yritykselle se on vähennyskelpoinen meno ja työntekijälle veroton etu. Edellytyksenä on, että korvattavat kustannukset ovat kohtuullisia ja koko henkilökuntaa koskevia.

  Lue lisää...
 • Purentavaivat
  Purentavaivat

  Purentavirheet ja hampaiden tiedostamaton pureskelu voivat aiheuttaa monenlaisia oireita: mm. leukanivel-, hammas- ja päänsärkyä, korvakipuja, kasvojen lihasten ja niska-hartiaseudun kipuja ja lihasjännityksiä. Hampaiston liiallinen kuluminen on myös usein seurausta purentaongelmista, samalla se altistaa hampaat eroosiolle eli syöpymiselle.

  Lue lisää...
 • Lasten ja nuorten hammashoito
  Lasten ja nuorten hammashoito

  Me Sepänkadulla otamme mielellämme vastaan myös lapsiasiakkaita. Teemme yksilöllisen ehkäisevän ja korjaavan hammashoidon suunnitelman ja sovimme säännöllisistä hoitoonkutsuista suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolle.

  Lue lisää...