(014) 3399 400

Esteettinen hoito

Hampaat voivat olla luonnostaan kellertävät tai niissä voi olla iän mukanaan tuomaa tummentumista. Hampaan pinnassa olevat värjäytymät lähtevät hammaslääkärin tai suuhygienistin tekemällä perusteellisella puhdistuksella.

 

 Syvemmällä olevat tummentumat voidaan yleensä poistaa erityyppisillä valkaisumenetelmillä.

Kevytvalkaisu

Vastaanotollamme on käytössä kevytvalkaisu, joka tehdään vetyperoksidigeelillä. Geeliä ei aktivoida valolla tai laserilla. Käytössämme on Opalescence Boost geelivalkaisu. Geelin avulla hampaiden pinta kirkastuu ja hymystä tulee raikas. Ennen geelin levitystä ien suojataan erityisellä suoja-aineella. Toimenpiteen kesto on n. 75 min.

Tehovalkaisu

Käytössämme on ZOOM!-valkaisu. ZOOM!-valkaisussa vetyperoksidigeeliä aktivoidaan uv- valolla. Yleensä hampaat vaalenevat valkaisun aikana useamman asteen, tämä on toki yksilöllistä. Ennen toimenpidettä ien suojataan. Toimenpiteen kesto on n.2h. Tehovalkaisun pysyvyys on kevytvalkaisua pitkäkestoisempi.

Ennen valkaisua

Tulisi olla tehtynä hammaslääkärin tarkastus, sillä hampaistossa ei saa olla reikiä. Myös hammaskivi tulee olla poistettu ja ien terve. Muovipaikat eivät vaalene valkaisussa. Mikäli valkaisun jälkeen on tarve paikkojen vaihdolle, on tämä suositeltavaa tehdä aikaisintaan kahden viikon kuluttua valkaisusta. Valkaisua ei tehdä raskaana oleville eikä alaikäisille. Ennen valkaisua on hyvä varata 15min. konsultaatioaika suuhygienistille. Tällöin voidaan arvioida mikä valkaisumenetelmä olisi sopivin.

Valkaisun jälkeen

Toimenpiteen jälkeen tulisi olla syömättä tunnin ajan. Lisäksi on vältettävä tiettyjä ruoka-aineita- ja juomia n.48h ajan. Valkaisun jälkeen saat kotihoito-ohjeet. Valkaisun lopputuloksen pysyvyyteen vaikuttavat oman elämäntavat.

Opalescence Boost- geelivalkaisun hinta on 220 eur. ZOOM! -tehovalkaisun hinta on 390 eur.

Ajanvaraus

Hammaskoru

Asennamme myös hammaskoruja, joita voit ostaa kultasepältä tai tilata netistä.